Zdroj: http://www.luxfery.net/2015_www/index.php?a=news/orbis-s-dokonalosti-kruhu  •  Vydáno: 19.9.2016 12:45  •  Autor: LUXFERY.net

ORBIS s dokonalostí kruhu ...

ORBIS s dokonalostí kruhu ...Pro architekturu interiérů a exteriérů staveb je navržena skleněná tvárnice ORBIS tak, aby přidala styl, charakter a originalitu do horizontálních a vertikálních konstrukcí. Se svým inovativním kruhovým tvarem, harmonicky spojuje design a použitelnost do jednoho multifunkčního celku, který poskytuje zvýšenou strukturální podporu pro podlahy a stropy, stejně jako prosvětlení tmavých a uzavřených prostor.

Pro architekturu interiérů a exteriérů staveb je navržena skleněná tvárnice ORBIS tak, aby přidala styl, charakter a originalitu do horizontálních a vertikálních konstrukcí. Se svým inovativním kruhovým tvarem, harmonicky spojuje design a použitelnost do jednoho multifunkčního celku, který poskytuje zvýšenou strukturální podporu pro podlahy a stropy, stejně jako prosvětlení tmavých a uzavřených prostor.

Nová skleněná tvárnice je vyráběna jak v dutém provedení tak i v provedení pochozí dlaždice v základním standarizovaném formátu 19x19x10 cm a 19x19x5 cm.

 

Bližší informace Vám rádi poskytneme na našich kontaktech